donderdag 16 september 2010

Wing, wang, wokkie, tricot jurk en nieuwe schooltassen!

Inmiddels heb ik toch wat leuke stofjes gevonden! Ben dinsdag bij Karteris in Barneveld geweest en ik heb nog wat besteld via de Stoffenkraam! De wikkeljurk is een patroon van Abacadabra en staat Meike altijd erg mooi. Heb nadat ik de foto's had gemaakt wel het bovenstukje van de jurk vastgenaaid, want ik vond het niet zo mooi zitten en nu valt ie niet open (tis dus geen wikkeljurk meer..haha) Ben voor Jette exact hetzelfde jurkje aan het maken, maar die moet nog afgewerkt worden.
De jurk met de roezels is een patroon uit Knippie 4 2009(herfst). Heb ik nu eindelijk gemaakt...de tricot is van Stenzo, had hem al gezien van rib, maar ik ben niet zo'n fan van rib en nu ik em van tricot zag heb ik em gelijk besteld! Superleuk en ik vind de jurk ook super staan! Het giletje is van de henm van vorig jaar...ik vind het een leuk setje zo.
En die tassen....die heb ik gemaakt omdat ik een beetje zat te wachten op nieuwe stofjes en zin had om wat leuks te maken....ze zijn weer helemaal gelukkig (en daar wordt mama ook weer blij van)
Voor Jette ligt de tas geknipt!
En die mooie haaienapplicatie is van Applicatie-en-zo...

groetjes

3 opmerkingen:

 1. Hoi Gerhilde,

  Ziet er weer leuk uit! Mooie tassen ook!

  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw mooi zeg !! die stof met de chineesjes heb ik vandaag in mijn handen gehad, maar vond hem hier te duur, iets van 13 p meter. ;-)
  Wat staat de knippie jurk haar mooi zeg !! prachtig
  En die tassen zijn geweldig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk de haai op een tas terug te zien. Hij is bij mijn zoon ook favoriet !

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen