woensdag 13 oktober 2010

Babydoek en afscheid Fleur...




Nog maar een babydoek gemaakt, nog geen idee voor wie, maar ik vond de stofjes bij elkaar zo leuk, dat ik het niet kon laten!! En wie weet....is de baby van broer en schoonzus een meisje...
Ook nog een zelfgemaakte tas gepimpt..Uit de klas van Meike neemt een meisje afscheid omdat ze weer bij haar eigen moeder gaat wonen. Omdat ze niet meer bij Meike's feestje kan zijn vond ze het leuk om de tas kado te doen! Heb haar naam erop gezet met stof en vliesofix en Meike heeft een zelfgemaakt afscheidsbrief gemaakt...zooo lief en zoveel heerlijke schrijffoutjes...
En nu maar weer es wat kleding gaan maken...

groetjes

2 opmerkingen:

 1. Wat is die omslagdoek mooi! Die stofjes bij elkaar staan echt heel leuk! Als er inderdaad een meisje geboren wordt dan is dit een erg leuk cadeau om te geven!
  Heb je de buitenkant van fleece gemaakt? En de binnenkant van katoen of van tricot?

  Fleur zal vast heel blij zijn met de tas en het lieve briefje. Heerlijk als kinderen zelf cadeautjes verzinnen! Dat zijn de mooiste cadeautjes!

  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cindy,

  Ik heb de buitenkant van een plaid gemaakt! Tis een hele zachte fleece, super aaibaar en de binnenkant heb ik van een tricot gemaakt, dus heerlijk zacht!
  groetjes Gerhilde

  BeantwoordenVerwijderen