donderdag 28 oktober 2010

Wat is ie leuk, zeg! (al zeg ik het zelf)


Deze jurk is gemaakt naar een model uit de nieuwe Ottobre nr.26 Dear Prudence! Helemaal mijn smaak en model. In het blad is ie gemaakt van wol, maar ik wilde deze tricot gebruiken! (beetje eigenwijs, haha)Op het www had ik em al gezien in verschillende uni kleurtjes, die ik erg mooi vond, maar bij Karteris in Barneveld hadden ze deze en die was het gelijk. Ze heeft zelf al een tule rok die er prachtig onder kan! Ik weet niet of de stof echt goed overkomt, want het is echt superfeestelijk en grappig met al die losse roezels in de stof zelf!
Wij zijn er blij mee!
Vanmiddag maar eens kijken of ze wil passen en dan bedenken hoe ik de zomen af ga werken, ik denk de enige mogelijkheid een rolzoompje is, wat denken jullie?
En dan wil ik heel graag het gilet maken (nr.27) maar die gaat maar tot 128 en ik heb toch wel een 152 nodig voor Luuk! Iemand suggesties om te vergroten?

Groetjes

5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige jurk !
    In een even prachtig stofje .
    heel chic !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige jurk geworden!
    Mag ik vragen waar op het www je de stoffen gevonden hebt?

    Groetjes Annemarieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Annemieke,

    De tricot met roezels is bij de stoffenkraam te krijgen. Het staat bij Polytex winter 10/11. De tricot die ik heb gebruikt heb ik gekocht in Barneveld, die hebben ook een site:XLstoffen, maar ik weet niet of die erop staat.

    Groetjes Gerhilde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw... wat een super gave stof !! echt heel mooi, prachtige jurk

    BeantwoordenVerwijderen