donderdag 25 november 2010

Kraam-, verjaardags- en feestkleren....en een tas...











Aanstaande zaterdag is het feest voor ons! Dan zijn opa en oma 40 jaar getrouwd en daar heb ik de jurken voor de meiden voor gemaakt! Ook voor Luuk heb is een shirt gepimpt, het shirt is van de Hema en de afbeelding heb ik van het www gehaald en met vliesofix en stof op zn shirt gemaakt! Erg leuk geworden en dat vind hij zelf gelukkig ook...Superstoer met colbertje natuurlijk! Ook heb ik voor een twin 2 shirtjes gepimpt met de eerste letter van hun naam, wat schattig en klein weer in maatje 56.
Voor mezelf heb ik ook een jurk gemaakt, als basis heb ik de jurk met pofmouwtjes genomen uit een recente Knipmode (weet ff niet welke) en daar zelf wat aan veranderd (lees toegevoegd). Goed geslaagd en helemaal mijn ding.
Het setje met de rode rok is voor nichtje Merel. Heb ik vorig jaar een shirtje voor gemaakt en ik vond het leuk om nu een heel setje te maken...Het rokje is de bizzkids en dan voor en achterkant hetzelfde, de legging is die ik al eerder heb gemaakt en het shirt is een Antonia met de applicatie die laatst bij de Knippie zat!
Ik vind het een supervrolijk, fris setje geworden!
En de tas...hij is nog niet af....maar ik vind hem zoooo leuk, dat ik em vast wilde laten zien, binnenkant van de huisjesstof en voor de rest is het nog een beetje pimpen, heb echt een zwak voor tassen maken, ook al weet ik nog niet voor wie! Hij is evengoed leuk!

1 opmerking:

  1. Hoi Gerhilde,

    Ziet er allemaal mooi en feestelijk uit. Nog gefeliciteerd met je ouders!

    Groetjes,
    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen