maandag 27 december 2010

TAS in opdracht!

Daar was ik eindelijk weer een keer! Veel heb ik niet gemaakt de afgelopen maand. Door allerlei klachten bij Luuk en de daarbij behorende doktersbezoeken is het naaien er bij in geschoten en stond mijn hoofd er ook niet naar. Van neuroloog tot KNO-arts, MRI en CT-scans zijn we nu toe aan het WKZ te Utrecht. Gelukkig konden ernstige ziekten worden uitgesloten, maar is Luuk nog steeds niet van zijn verschrikkelijke hoofdpijn af. Uit de CT-scan is gebleken dat zijn voorhoofdholten (die erg aanwezig zijn voor een jongen van 8) erg vol zitten en dat geeft al die ellende! Volgens de KNO-arts te gecompliceerd voor haar om te opereren, vooral omdat het dus weinig voorkomt bij kinderen en daarom zijn we nu doorgestuurd naar een gespecialiseerd kinderziekenhuis! En met spoed...wat er voor de rest staat te gebeuren dat weten we nog niet, maar er gebeurd iets en dat is erg fijn. Hopelijk weten we deze week al meer!

Maar goed....en toen kreeg ik de vraag of ik een leuke schooltas kon maken voor een meisje wat vandaag 4 is geworden! En daar had ik toch wel zin in! Gelukkig had ik gelijk een idee in mijn hoofd en lukte het ook dezelfde dag, want de dag erop zaten we weer op de spoedpoli met Luuk! Ik ben erg blij met het resultaat en de oma, mama en het meisje zelf waren ook helemaal enthousiast over de tas! Toch wel kicken hoor!

Allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gezond 2011!
groetjes

2 opmerkingen:

 1. Wat kan ik me dan goed voorstellen dat je hoofd niet staat naar leuke dingen maken! Heel veel beterschap voor je zoontje (want hoofdpijn hebben is verschrikkelijk) en ga vol goede moed het nieuwe jaar in.
  En als het met je kind weer beter gaat, dan komt dat 'knutselen' weer vanzelf.
  En de tas...is echt super!

  Groetjes Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje wat een verhaal zeg !! Ik hoop dat het snel beter gaat met je mannetje !!
  De tas is geweldig !!

  BeantwoordenVerwijderen